Board Updates

If it's not about Ole Miss, it belongs here.

Moderator: Rebel Security

Post Reply
User avatar
RushB
Site Admin
Site Admin
Posts: 344
Joined: Fri Mar 01, 2002 3:49 pm
Location: Mississippi
Contact:

Board Updates

Post by RushB » Tue Jan 06, 2015 9:51 pm

Ok, someone let me know if anything is broke. Lots of updates today.

Thanks,
RushB
"The trouble with our liberal friends is not that they're ignorant: It's just that they know so much that isn't so." - Ronald Reagan

User avatar
rickochet2
Scout Team
Scout Team
Posts: 278
Joined: Sat Dec 18, 2004 10:33 pm
Location: Davie, FL

Re: Board Updates

Post by rickochet2 » Tue Jan 06, 2015 10:04 pm

I look at the bottom of your post. It looks like you are supposed ot have an image at the bottom, but only thing that shows is the image icon.
I am on the golf course if the Rebels aren't on the field.

User avatar
1OLEMISSREBEL
All American
All American
Posts: 1598
Joined: Wed Sep 27, 2006 12:08 am
Location: Pearl, MS

Re: Board Updates

Post by 1OLEMISSREBEL » Wed Jan 07, 2015 11:33 am

I like the new look!!!!. Handclaps and backslaps to you!!
Even a bad day as a Rebel is better than a good day with the dawgs!!!!

User avatar
GtownRebel
All SEC
All SEC
Posts: 1467
Joined: Wed Mar 06, 2002 3:40 pm
Location: Indianapolis

Re: Board Updates

Post by GtownRebel » Wed Jan 07, 2015 11:43 am

Nice look. It surprised me last night when I got on. Could make the red "Rebel" and the blue "Faith" largeer if possible. Easy on the eyes too. :shock:

User avatar
1OLEMISSREBEL
All American
All American
Posts: 1598
Joined: Wed Sep 27, 2006 12:08 am
Location: Pearl, MS

Re: Board Updates

Post by 1OLEMISSREBEL » Fri Jan 09, 2015 1:14 pm

Prior to updates, there was a link that said " view unread posts" that allowed only new unread post to come up without having to look at each section.....is there still a way to do this? thanks
Even a bad day as a Rebel is better than a good day with the dawgs!!!!

User avatar
Hagar
Head Coach
Head Coach
Posts: 2332
Joined: Fri Mar 01, 2002 3:20 pm
Location: Water Valley, MS

Re: Board Updates

Post by Hagar » Fri Jan 09, 2015 1:40 pm

it is under quick links at the top left hand corner... I hope Tim can get this thing back soon... this is pretty painful for me right now.
Later,
Hagar

User avatar
1OLEMISSREBEL
All American
All American
Posts: 1598
Joined: Wed Sep 27, 2006 12:08 am
Location: Pearl, MS

Re: Board Updates

Post by 1OLEMISSREBEL » Fri Jan 09, 2015 6:46 pm

Thanks
Even a bad day as a Rebel is better than a good day with the dawgs!!!!

User avatar
lewindha
Rebel Legend
Rebel Legend
Posts: 4870
Joined: Wed Feb 05, 2003 3:00 pm
Location: Cleveland, TN
Contact:

Re: Board Updates

Post by lewindha » Fri Jan 23, 2015 8:31 am

Hey RushB,

I get an error when submitting a post. The post saved, but I get an error instead being redirected to the thread I posted in like normal. I don't know if it's happening for others.

Just letting you know. Nice updates.
Some Random Dude

User avatar
Hagar
Head Coach
Head Coach
Posts: 2332
Joined: Fri Mar 01, 2002 3:20 pm
Location: Water Valley, MS

Re: Board Updates

Post by Hagar » Fri Jan 23, 2015 9:49 am

I sent him the same although thru a PM instead...hopefully Tim can find some time to get this thing right soon...just stay patient...I am sure he will get it soon enough.
Later,
Hagar

User avatar
lewindha
Rebel Legend
Rebel Legend
Posts: 4870
Joined: Wed Feb 05, 2003 3:00 pm
Location: Cleveland, TN
Contact:

Re: Board Updates

Post by lewindha » Fri Jan 23, 2015 10:33 am

Hagar wrote:I sent him the same although thru a PM instead...hopefully Tim can find some time to get this thing right soon...just stay patient...I am sure he will get it soon enough.
Not worried. Just reporting what I found. RushB, I'm web developer, so if you need some help just let me know.
Some Random Dude

User avatar
GtownRebel
All SEC
All SEC
Posts: 1467
Joined: Wed Mar 06, 2002 3:40 pm
Location: Indianapolis

Re: Board Updates

Post by GtownRebel » Sat Jan 24, 2015 8:22 pm

lewindha wrote:Hey RushB,

I get an error when submitting a post. The post saved, but I get an error instead being redirected to the thread I posted in like normal. I don't know if it's happening for others.

Just letting you know. Nice updates.
I had the same thing happen, but it went into preview mode and I hit send again and it took.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest